Overslaan naar hoofd content

Wellness dag thuis.

Wellness dag thuis.

Een wellness dag thuis. 

Als je van plan bent om een wellness dag thuis te gaan houden, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden en het beste van te voren kunt regelen, wil je ten volle van deze wellness / spa / hammam dag thuis kunnen genieten. 

1) Maak als het ware een afspraak met jezelf en zet deze ook in je agenda, net als alle andere afspraken. Zorg ervoor dat niemand je kan storen tijdens deze wellness / spa / hammam dag thuis, zet ook je telefoon op de niet storen modus.

2) Zorg dat de badkamer aan kant is, koop je favoriete producten zoals geur kaarsen, geurzakjes, aroma diffuser, zachte handdoek, douche-spons / strengel, douchegel of bad crème, een bodyscrub, een heerlijke bodylotion. Om extra te ontspannen een mooi boek, tijdschrift. Gezonde dingen voor een lekker ontbijt en/ of lunch en als tussendoor.  Alles wat zorgt dat je kunt genieten en wegdromen tijdens je wellness / spa / hammam dag thuis. 

3) Begin je wellness / spa / hammam dag met een lekker gezond ontbijt, met fruit, sap, thee. 

4) Neem ook echt de tijd om te relaxen, dit is soms moeilijker als gedacht zeker als je normaal gesproken in een druk (werk) schema zit. Lees een boek of glossy, drink op je gemak een heerlijke kop thee en geniet er ook van. Luister naar je favoriete muziek. Neem een tussendoortje een lekkere lichte lunch. Ga lekker wandelen en geniet van de natuur de geuren en de kleuren van de bloesems. Probeer open te staan voor de kleine dingen die je normaal gesproken geen aandacht geeft.   

5) Doe dingen waar je normaal de tijd niet voor neemt zoals bv. lekker lui in de tuin op een stretcher liggen, doe je ogen dicht en luister alleen naar de geluiden van de natuur sluit je verder overal voor af. Ga in een stoel zitten (binnen/buiten) en sluit je ogen en probeer je gedachten op 0 te zetten en te mediteren. 

6) Neem ruim de tijd voor jezelf, probeer de dag zolang mogelijk te rekken en zorg dat je ook na deze dag voor jezelf niet gelijk weer een afspraak hebt staan waar je je moet haasten of stressen. Zet gewoon een kruis door deze dag en plan pas weer wat voor de volgende dag, zodat je ook echt het maximale uit deze wellness / spa / hammam dag haalt. 

We hopen dat deze tips je helpen bij de wellness dag thuis en je er lekker van kunt genieten. 

 

 

 

 

 

Je Winkelmandje

Votre panier d'achats est actuellement vide
Continuer vos achats.
Merci de remplir notre formulaire de contact, nous vous répondrons dans les plus brefs délais. Merci de vous être inscrit Merci! nous vous informerons dès qu'ils seront de nouveau en stock ! Het maximum aantal items is al toegevoegd Il reste seulement 1 article en stock Il n'y a que [num_items] disponibles à ajouter à votre panier
fr