Overslaan naar hoofd content

Op Vakantie Met Body & Spa producten

Op Vakantie Met Body & Spa producten

Het is zover je bent er helemaal klaar voor, je gaat er op uit, een lang weekend een week of misschien nog wel langer.

Als je gaat beginnen met pakken valt het altijd tegen als je je cosmetica spulletjes in je toilettas of beautycase moet gaan stoppen, want wat lijkt die fles shampoo ineens gigantisch groot om over die fles bodylotion maar te zwijgen.

Speciaal voor de vakantie periode hebben wij mini’s van o.a Hydro Basics, Pure Herbs en Laura Hutton in ons assortiment en ik kan je wat verklappen:

  • De mini’s gaan veel langer mee dan je zou denken.
  • Ze zijn van zo’n hoge kwaliteit dat je je eigen producten niet zal missen.

De hydro basics vitalizing Shampoo en Conditioner zijn verrijkt met zee mineralen dat voel je en dat ruik je, ook in je eigen badkamer waan je je hiermee al op vakantie. De Hydro basics hydrating Body Lotion is verrijkt met een Algen Extract, dit verstevigd de huid, is rijk aan spoor-elementen, Vit.B en C en is Ph- huid-neutraal.

Wat mij betreft is de hydro basics serie de ideale reisbegeleider en hoort in elke toilettas of beautycase te zitten!

Wil je jezelf eerst van deze weldaad overtuigen bestel dan vandaag nog een setje voor thuis, ik weet zeker dat je net als ik overstag gaat en niet meer zonder je Hydro Basics

setje op vakantie gaat.

Mocht je jezelf in de volgende woorden herkennen smart, cool, happy, surprising, dan kan het niet anders of de Be Different Smart Hydration kit is speciaal voor jou. Deze vind je bij de cadeausets.
Tip: Ook leuk om je beste vriendin / zus / collega cadeau te doen.

Ga je met het vliegtuig op vakantie dan zijn de mini’s sowieso een must indien je alleen met handbagage reist, per persoon mag je max. 1 doorzichtig hersluitbaar zakje bij je hebben van 1 Ltr. en de items in het zakje mogen max. 100 ml inhoud bevatten. Dan is het fijn dat je met de mini’s, of je dan gekozen hebt voor Hydro Basics, Pure Herbs, Laura Hutton of Be Different, dat maakt niet uit want al deze producten hebben de goede inhouds-maat.

Laten we eerlijk wezen, er is niets zo erg als dat ze op het vliegveld jou lekkere body lotion weggooien, omdat deze niet aan de regels voldoet. Kijk voor meer informatie hierover op:

www.alle-handbagage-afmetingen.nl

Je Winkelmandje

Votre panier d'achats est actuellement vide
Continuer vos achats.
Merci de remplir notre formulaire de contact, nous vous répondrons dans les plus brefs délais. Merci de vous être inscrit Merci! nous vous informerons dès qu'ils seront de nouveau en stock ! Het maximum aantal items is al toegevoegd Il reste seulement 1 article en stock Il n'y a que [num_items] disponibles à ajouter à votre panier
fr